Flaggor/Beachflaggor

Här finner du Flaggor och Beachflaggor

Flaggor

loading...

Vi erbjuder tre olika flagg- alternativ.
Digitaltryck på 120g Stickad Polyester. Är storsäljaren inom flaggor. Vanligaste alternativet om man vill ha få flaggor och många färger.

Screen Tryckt på 160g Marin Polyester. Är ett bra alternativ, speciellt vid större antal och färre färger.

Digitaltryckt på 160g Marin Polyester. Detta alternativ rekomenderas om man vill ha många färger, färre antal men bästa flaggvävs kvalitet.

Flaggorna finns i följande storlekar:
200x125 cm
240x150 cm
300x200 cm

Beachflaggor

loading...

Beachflag har på senare år blivit en av våra storsäljare. Finns i tre storlekar. Trycket på beachflaggor syns bra även på baksidan av flaggan men tänk på att texter kan bli svårlästa från baksidan eftersom de blir spegelvända.

Det finns olika fästen till beachflaggor varav det vanligaste är jordspettet. Med jordspettet kan man använda flaggan i sand, gräs eller snö. Ett annat fäste är kryssfoten som fungerar på alla underlag. Har man de större flaggorna och använder kryssfoten så rekomenderar vi att man kompletterar med en vattenbälg för att få tillräcklig stabilitet. Vill du skapa en egen tryckfärdig fil så kan du ladda ner mallarna här nedan. Filen tillverkar du bäst i ett vektorprogram, tex Illustrator eller dyl. Bilder ska vara i minst 72dpi i skala1:1. Glöm inte göra textkontur på texterna.