Fönsterdekor

Logotyper, texter eller bilder för montering på fönster. Tillverkas av många olika material och i en mängd varierande utförande.
Variationerna och möjligheterna är väldigt många. Kontakta eller besök oss så hittar vi lösningar på just era idéer och designer. 
 

Fönsterdekor

loading...

Fönsterdekor kan göras på flera sätt. Grundprincipen är att vi skär ut loggor, texter eller mönster. Man kan även printadmotiv på folie.
Kombinationerna av printad och skuren dekor gör att möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränserna.  
Vi printar ert budskap på självhäftande folie som sedan lamineras med ett för ändamålet passande skyddslaminat för längsta hållbarhet. Detta gör att vi tillsammans med er kan designa en fönsterdekor så att den sticker ut och syns.

Vi printar också på ett material som heter Clear focus vilket ger en begränsad insyn sammtidigt som det inte hindrar sikten utåt.
 

Frostad fönsterdekor

loading...

Frostad dekor är ett populärt sätt att dekorera fönster både inomhus i kontorsmiljö och utomhus för en stilren företagsdekalering. Frostad dekor ger en effekt av att fönstret ser blästrat ut.
Vi kan skära ut logotyper, texter och mönster i frostad folie för montage på glas. Populärt användningsområde är även att täcka fönster med frostat  då Folien inte blockerar helt utan släpper genom ljus, detta gör att rörelser och konturer syns på andra sidan glaset.